Duitse vlagNederlandse vlag

Luxe 4 sterren wellness chalet huren Oostenrijk

U bent van plan om voor de komende vakantieperiode een luxe wellness chalet te huren in Oostenrijk dat niet alleen schitterend gelegen is, maar in alle opzichten luxe en comfortabel is ingericht. Want wanneer u op vakantie bent wilt u, na een actieve en inspannende dag, met uw familie en vrienden kunnen genieten van het comfort en de luxe die een luxe 4 sterren wellness chalet heeft. Zodat u de volgende dag ontspannen en uitgerust aan een nieuwe vakantiedag kunt beginnen in het prachtige Oostenrijk. Ons vier sterren Chalet Kitzbüheler Alpen is wellicht het chalet, dat naadloos bij uw zoekopdracht ‘chalet huren Oostenrijk’ past.

Waarom wellness Chalet Kitzbüheler Alpen huren in Oostenrijk

Het 4 sterren wellness chalet dat u kunt huren in Oostenrijk biedt niet alleen luxe en comfort. De ligging en de regio zijn zorgvuldig en weloverwogen door ons gekozen. Het is in elk seizoen een ideaal vertrekpunt voor de perfecte 4 sterren wellness vakantie. Het luxe chalet dat u kunt huren in Oostenrijk biedt plaats aan 8 personen en een baby. Dat maakt het uitermate geschikt voor mensen die willen genieten van wellness, rust en comfort in een knusse en huiselijke sfeer of voor gezinnen met jonge kinderen. In het bijzonder voor gezinnen met jonge kinderen is ons luxe chalet geschikt, omdat het kindvriendelijk is en veilig uitgerust is met traphekjes, kinderstoeltjes, beveiligde stopcontacten, speelgoed etc.

Regio Chalet Kitzbüheler Alpen biedt een gevarieerd aanbod

Het 4 sterren wellness chalet dat u kunt huren in Oostenrijk ligt niet alleen op een schitterende locatie, maar ook in een omgeving die elk seizoen een groot en gevarieerd aantal mogelijkheden biedt. U komt tijd tekort. Zo vindt u in het nabij gelegen Mittersill het bezoekerscentrum van Nationalpark Hohe Tauren, in Bramberg de beroemde 14 kilometer lange Rodelbaan, 11 verschillende 18 – holes golfbanen, zwembaden etc. Liefhebbers van shoppen vinden in het mondaine Kitzbühel en in Zell am See vele luxe winkels waar men naar hartenlust kan shoppen. En voor culinaire liefhebbers is het aanbod restaurants groot te noemen. De Kitzbüheler Alpen zijn met ruim 1.000 kilometer pistes een top bestemming.

Wellness chalet huren Oostenrijk

Chalet huren Oostenrijk? Raadpleeg voor informatie of reserveringen de rubriek contact