Duitse vlagNederlandse vlag

Luxe vier sterren wellness chalet Oostenrijk

Wanneer u op zoek bent naar een luxe chalet in Oostenrijk, dat in alle opzichten aan het hedendaagse comfort- en luxe niveau voldoet, dan bevelen wij graag ons vier sterren wellness chalet Kitzbüheler Alpen bij u aan. Ons vier sterren wellness chalet Oostenrijk biedt niet alleen rust, luxe en comfort, maar de zorgvuldig gekozen regio is elk seizoen het ideale vertrekpunt voor de perfecte wellness vakantie.

Chalet Kitzbüheler Alpen ligt op ideale plek in Oostenrijk

Wij zijn lang op zoek geweest naar de ideale plek waar we ons chalet in Oostenrijk wilden bouwen. De ideale plek is voor ons een omgeving waar je elk seizoen optimaal kunt genieten van het schitterende berglandschap en waar elk seizoen het nodige te zien en te beleven valt. Na een lange zoektocht hebben wij in 2008 ervoor gekozen om ons chalet Oostenrijk te laten bouwen op een schitterende locatie in het rustige en pittoreske dorpje Dorf Im Pinzgau, gemeente Bramberg. Deze gemeente ligt in het Salzburgerland net op de grens met Tirol aan de zuidzijde van de Kitzbüheler Alpen.

Ons luxe chalet Oostenrijk biedt plaats aan 8 personen en een baby

Voor gezinnen met jonge kinderen of voor mensen die willen genieten van wellness, rust en comfort in een knusse en huiselijke sfeer is ons Chalet Kitzbüheler Alpen Oostenrijk helemaal het einde. Ons sfeervolle en romantische chalet Oostenrijk biedt plaats aan 8 personen en een baby. De tuin en veranda van ons chalet in Oostenrijk zijn gelegen op het zuiden en zijn zowel zomers als ‘s winters zonovergoten. En wanneer het ’s avonds afkoelt kunt u genieten van een knapperend houtvuurtje.

Ons chalet Oostenrijk ligt in de driehoek Gerlos, Kitzbühel en Zell am See

Ons chalet Oostenrijk ligt in het midden van de driehoek Gerlos, Kitzbühel en Zell am See. Een omgeving die elk seizoen een groot aantal mogelijkheden biedt om activiteiten te ondernemen. Denk hierbij aan tochten naar de vele gletsjers, Nationalpark Hohe Tauren, 11 verschillende 18 – holes golfbanen, zwembaden, shoppen in Zell am See etc. De Kitzbüheler Alpen worden vaak het beste ski gebied van de Alpenlanden genoemd. Een bakker en een bank bevinden zich op loopafstand.

Ontdek ook waarom wij na een lange zoektocht vier sterren wellness chalet Kitzbüheler Alpen Oostenrijk in het pittoreske dorpje Dorf Im Pinzgau hebben laten bouwen en ga genieten van een heerlijke vakantie. Raadpleeg voor meer informatie of reserveringen de rubriek contact