Duitse vlagNederlandse vlag

Te huur van particulier luxe chalet Oostenrijk

Wanneer u op vakantie naar Oostenrijk gaat wilt u niet alleen kunnen genieten van de regio, maar zeker ook van de accommodatie waarin u tijdens uw vakantie verblijft. Gaat uw voorkeur uit naar een luxe chalet in Oostenrijk, dat op een schitterende locatie ligt en dat van alle hedendaagse gemakken is voorzien? Ons luxe 4 sterren wellness Chalet Kitzbüheler Alpen in het rustige en pittoreske dorpje Dorf Im Pinzgau, gemeente Bramberg, is een vier sterren chalet dat volledig voldoet aan de luxe accommodatie die u voor ogen heeft.

Beschrijving van ons luxe 4 sterren wellness chalet Oostenrijk

Ons sfeervolle en romantische luxe chalet Oostenrijk biedt plaats aan 8 personen en een baby. De tuin en veranda van ons luxe chalet Oostenrijk liggen op het zuiden en zijn zowel zomers als ‘s winters zonovergoten. Aan haar gasten biedt ons wellness chalet de rust, ruimte en luxe die men van een 4 sterren chalet mag verwachten en wanneer het ’s avonds afkoelt kunt u genieten van een knapperend houtvuurtje. Ons luxe chalet Oostenrijk is ook zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, omdat het kindvriendelijk en veilig uitgerust is met traphekjes, kinderstoeltjes, beveiligde stopcontacten, speelgoed etc.

In ons luxe chalet Oostenrijk kunt u elk seizoen genieten

Wij wilden een luxe chalet in Oostenrijk laten bouwen. Een plek waar je elk seizoen kunt genieten van de natuur en waar elk seizoen het nodige te zien en te beleven valt. Na een lange zoektocht hebben we gekozen voor het rustige en pittoreske dorpje Dorf Im Pinzgau, dat ligt in het Salzburgerland net op de grens met Tirol aan de zuidzijde van de Kitzbüheler Alpen. In deze streek zijn het gehele jaar en groot aantal mogelijkheden en activiteiten te ondernemen, zoals tochten naar de gletsjers, Nationalpark Hohe Tauren, 11 verschillende 18 – holes golfbanen, zwembaden, shoppen in Zell Am See etc. Voor liefhebbers van wintersport zijn de Kitzbüheler Alpen een begrip.

Ervaar zelf waarom wij ons luxe vier sterren wellness chalet Kitzbüheler Alpen Oostenrijk in het pittoreske dorpje Dorf Im Pinzgau hebben laten bouwen en ga genieten van een heerlijke vakantie. Raadpleeg voor meer informatie of reserveringen de rubriek contact